Java, Javascript, Angular developer

Java, Javascript, Angular developer 2018-01-10T14:56:54+00:00

We zijn op zoek naar een Java / Javascript / Angular ontwikkelaar. In een mooi kantoorgebouw in Amsterdam Noord ontwikkelen we software voor radio en TV stations. Onze software wordt wereldwijd verkocht en is in gebruik bij vele radio en tv stations.

De software

Wij ontwikkelen de beste software voor de media industrie en dat lukt alleen met de beste mensen en de beste tools.

De  tools

We werken met de laatste technologieen zoals Java 8, (Java 9 komt eraan!), Java FX , Angular 4 and databases zoals MySql, MariaDB en MongoDB. We volgen het principe van Test Driven Development en Continuous Delivery. Om ons optimaal te ondersteunen in het maken van goede en betrouwbare software gebruiken we tools zoals Fogbugz, GitHub, Jenkins en Maven.  Uiteraard werken we met snelle PC’s en een fijn Ultrawide scherm.

Andere hardware die we belangrijk vinden bij Caliope zijn een goede espresso machine en een blender voor het maken van lekkere en gezonde smoothies!

Wat verwachten we van jou

We zijn op zoek naar talent en motivatie.

Darnaast verwachten we dat je kort geleden je studie in de IT of daaraan verwante richting hebt afgerond en dat je ervaring hebt met het ontwikkelen van Java en/of Angular applicaties. Daarnaast verwachten we ervaring met verschillende soorten databases zoals MariaDB, MySQL en MongoDB, SQL, Hibernate, Maven en GIT. Het zou moi zijn als je daarnaast ook kennis of ervaring hebt met  Java FX, Test Driven Development, Agile/SCRUM en Junit testing.

Studenten

Als je nog studeert neem dan zeker contact met ons op voor een bijbaan of stage.  We zijn erg flexibel wat uren betreft voor je bijbaan en voor je stage formuleren we samen met jou een leuke en interessantse opdracht.

Solliciteren

Wil je graag in een leuke en relaxde atmosfeer werken aan software die internationaal gebruikt wordt? Ben je of wil je echt goed worden in het programmeren in Java en Angular? Reageer dan nu door je CV op te sturen met behulp van het onderstaande formulier.
Mocht je vragen hebben over bovenstaande vacature, neem dan contact op met Norbert Deelstra op 020-365 2186 of  06-22973157, stuur een mail aan ndeelstra@caliope.eu, stel je vraag via Messenger of kom langs op ons kantoor voor een kopje koffie.

OR